Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Okunnig är den som tror lögnen (Larz Gustafsson, extremt stor filosof, 187 cm, 119 kg)


FAKE FOKUS

man skyfflar in lögner

i vidöppna hjärtan

som stängt sig för sanningens ord

och vem ska upphöjas?

och vem ska nedsvärtas?

och vem ska anklagas för mord?

det finns journalister

som lever på fake news

och ljuger fär läsekretsen

det finns lobbyister

som sysslar med hjärntvätt

och avlönas av maktens män

man har en agenda:

det där som ska hända

till dess man har uppnått sitt mål

man är de utsända

ska vindarna vända

så krävs det en vilja av stål

nu varnar man sweden

för koldioxiden

och ropar på högre skatt

det här är ett signum

för yttersta tiden:

fel fokus och sedan god natt!

 

LARZ GUSTAFSSON 24/3 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 267 gånger
Publicerad 2019-03-24 13:34



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det märker man inte minst på rapporteringen om Israel och Venezuela. Eller just detta med det så kallade "klimathotet".
2019-03-24

    ej medlem längre
Media sprider lögner, det finns snart ingenting som stämmer med verkligheten.
2019-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP