Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför agerar ni inte och varför talar ni inte sanning

Jag har en stor och mycket viktig fråga
till alla politiker som inte hjälper till att
få mitt fosterland på fötter så att det
på nytt börjar att blomstra av livslust?
varför ser ni bara på då det faller?
krossas sönder i tusentals bitar och
ner i glömskans djupa svarta hål?
ni gör ju ingenting radikalt för att
visa befolkningen att ni värnar bryr er
att ni älskar landet så mycket att ni
gör allt i er makt för att rädda det!
nej, ni bara fortsätter babbla en massa
tomma innehållslösa flosker!
sänder ut vinklade budskap
som innehåller många lögner
varför talar ni inte sanning?
ni lyssnar ju inte på människors rop
på hjälp som dagligen ekar ut
de är utsatta för olika angrepp
attacker på oskyldiga i alla åldrar
pågår och nu måste ni göra något!
jag kommer aldrig sluta skriva
jag kommer höja min röst ännu mera
tills jag ser en positiv förändring
tills jag hör en annan ton av hopp
tills mitt älskade fosterland åter ler
att skrämma mig till tystnad
kommer aldrig att gå
jag måste agera!






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-03-26 18:25



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Det står i bibeln att den som inte lyssnar till den armes rop skall själv ropa utan att få svar en dag.
Det finns en lag om sådd och skörd.
2019-03-30
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP