Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad tjänar du?

”Men vad tjänar du på det?”
Mina strofer är fria att använda
Och belöningen är din själs
befrielse




Övriga genrer av Frihetlige VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-24 14:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frihetlige
Frihetlige VIP