Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vårens pionjär

Nu är den är här
vårens pionjär
en syn vart år lika kär




Bunden vers (Rim) av Susanne Ljung Adriansson VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-24 15:17



Bookmark and Share


  Björn Nilsson VIP
Idag såg jag den första sånglärkan gå upp för att inspektera omgivningen! Också en förvarning om att våren går in i en intensivare fas!
2019-03-28

    ej medlem längre
Härligt :)
2019-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Susanne Ljung Adriansson
Susanne Ljung Adriansson VIP