Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem vet...

- Jag vill köpa klassisk musik
vad finns det för nå´t, i er butik...
- Mozart, Bach, Bizet!
De har bra renomme...
- Nå´n ny i vår? ? Som ej är antik!





Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-24 17:02



Bookmark and Share


  ULJO
De gamla klassikerna svårt att imitera
2019-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt