Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


JAG BOJKOTTAR EARTH HOUR

earth hour är nonsens

jag vägrar släcka ner

så blir det med responsen

jag skriver inte mer

 

LARZ GUSTAFSSON 24/3 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 223 gånger
Publicerad 2019-03-24 17:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag vet inte ens när det är så här blir inget släckt
2019-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP