Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon kallar sig lugn

 

Lyckan droppar och 

svämmar över 

i mästerliga färger.

Tvivlets bark har släppt 

 

Hon samlar summan 

milt och tacksamt och

vänder sig mot ljusets

briljerande omfång 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 569 gånger och applåderad av 23 personer
Utvald text
Publicerad 2019-03-24 18:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kanske är det Fröken Våren som beskrivs? Hon är den jag längtar efter.
2019-04-04

  Judas Ekholm VIP
Tjusigt!
2019-04-01

  mare VIP
Fint!
2019-03-26

  Mats Edin VIP
Gillar allt men särskilt Tvivlets bark
2019-03-26

  danne //
Nästa känslan utav vår som bryter fram !
2019-03-25

    © Birgitta Wäppling VIP
Fintstämt, i samtalston.
2019-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP