Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mars, kväll

Svarta silhuetter
Björkens kala grenar
Mot den blåklara
Marsskymningen

Kvällen kommer
Lite senare idag
Än igår




Fri vers av Ordforskaren
Läst 145 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-03-24 19:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ordforskaren