Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skönhet.

Kvinnans skönhet bestäms av entourage
Poetiska historiska dikter,
på begäran av den kontroversiella konflikten.hm,


Om jag vill gå till månadslön skulle hon få 6 000 euro och en extra bonus.
hur ska jag göra när du är 65 år och du behandlas vid 25 års ålder, på grund av att kvinnan inte har någon ålder men bestäms av vad som finns i själen,

skönhet,  godhet, vänlighet och sinnesro är  kvinnor fe;




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-03-24 20:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP