Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månen tiger lyckligt

Pass för söndag
Solen lyser glatt
Bad - Barnkalas - Bok

Nu är det över
det som var planerat

Söndag är passerad
Solen har gått sin väg

Mitt inre barn
samlar sina minnen
i sitt poesialbum

Damen vid skärmen
skriver till poeter.se

Månen tiger lyckligt




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-03-24 20:45



Bookmark and Share


  Respons VIP
En stund av lycka och reflektion, vilket jag unnar dig.
2019-03-26

  lila fjäderblomman VIP
L E R... när jag läser. Fick mig att tänka på dagen idag - en lycklig dag. Tack!
2019-03-25

  Anya VIP
Åhh vilken närvaro i orden. Du målar upp en människa med så mycket tacksamhet och glädje i livet. Dina ord smittar.
2019-03-25

  Marita Ohlquist VIP
En underbar dag, väl förmedlat av en underbar kvinna!
2019-03-25

  ULJO
Månen tiger lyckligt efyrr en dag i barnens tecken. Underbart. Lever man länge på.
2019-03-25

  KattenKin VIP
Vilken fin text, skön reflextion! Dagen gick i B.s tecken som i Bra. Vacker titel också.
2019-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP