Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eterneller

Det var ett ord genom drömmen
det var viskningar i träden, bakom väggarna,
i det vajande gräset längs diket
och ängsblommorna som fjärilsvingar, uppslagna och redo
ruinerna mellan stammarna, skogens pulsslag, fågeltordönet
jag skriver om ditt ansikte
allt jag minns
och deras ögon, svartgölarna, bråddjupen
natten blickar genom dem och ler
dess läderartade tunga längs din nacke
lövdockor hängda i träden
grovt garn surrat om ståltrådskroppar
torkade rosor i håret, bladguld på kinder av ben




Fri vers av Grävling
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-24 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling