Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En känsla befäst i ord innan poeter.se ens fanns i mitt medvetande - publicerad tidigare här men saknar bäst före datum då känslan berör den jag älskar och som är ämnad för mig ...


Vill

***

Ikväll vill jag

att du berör mig
på alla plan

Vill få smeka
din närvaro
Känna dig
omsluta mig

Vill att du
älskar med mig
så att jag får visa dig
hur mycket jag älskar dig
och den njutning
din närvaro skänker mig ...

*****


©Peter Stjerngrim




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-03-24 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP