Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Nu är hon död


Brigitte

Brigitte är död
Hon försvann ur mitt liv

Flickan jag träffade 77
Hon fick se Napoli

Kanske fick hon frid
När lastbilen släkte henne

Någonstans i Australien
Vad tänkte hon i sina sista tankar

Konstigt att skriva om någon
Som var en del i livet som ej finns mer

Inte veta om man känner
Bara att vi delade mycket




Prosa av Federico Romano VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-03-24 22:26



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
bra text
2019-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano VIP