Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten

En bit smörgås. Ett kallt kaffe. Bultandet. 

Tröttheten. Den som klär av sig och kryper 

ner. Bröstvårtor tryckta mot en fuktig duk. 

 

Att bagatellisera. Förundras. Hånle. 

 

Himlen långt lång uppe. Behöver handen 

medvetet dra till sig verkligheten. Hon som

 blivit flickan inuti ett djur. Det som står 

majestätiskt med manen plöjer hål i sand. 

Frustar. Omkring ljuset små klipp av gårdag. 

Spår av verkligheter. Trasigt invecklat. 

 

En sång kryper allt närmare. Dess ljud vibrerar 

lyfter lungan. Tonen fångad av min svans. 




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-24 22:36



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
En räddhågsen, djurisk sexakt ?
2019-04-01

  ULJO
"Tonen fångad av min svans" så fint.
2019-03-25
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP