Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto //Att se tillvaron från en högre höjd ger perspektiv och där får tankarna möjlighet att sväva iväg och flyga fritt en stund.


Utsikt som ger insikt

 

I den sena eftermiddagsbrisen ser jag kulisser av ljusblå nyanser då jag tittar ut över Tjörnlandskapet med Stigfjorden långt bort i fjärran.

Jag sitter på den höga utsiktspunkt som skapades en gång då inlandsisen kraftfullt slipade ner bergets sidor till respektfullt djupa raviner.

Jag förundras av den storslagna utsikten över det kuperade landskapet i Klöverdal  och jag kan förnimma en sträv saltmättad lukt i varje andetag.

Jag tänker på den tid som gått och den tid som just nu är och jag känner stor lycka över att kunna uppleva livet och alla dess nya möjligheter.

Jag blundar och tar ett extra djupt andetag samtidigt som jag memorerar denna stund av inre tillfredsställelse innan jag kliver ner från den utsiktspunkt som ger mig så mycket insikt.

 




Övriga genrer av Kensy65 VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-25 02:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Själavård
2019-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Kensy65
Kensy65 VIP