Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackra flickors sång

Hon sjöng på en bekant visa.

En visa han en gång älskat.

- ”Ja sjung” ropa han,

Så dom omedvetet lalla,
vackra flickors sång,
älskade av alla,
lalla natten lång.




Fri vers av Dorian
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-25 03:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dorian
Dorian