Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I töcknet av en drog

Du tände cigaretten
det var en tidig morgon
och skolan skulle börja
röken steg och du var cool
på kvällen tände du pipan
den var fylld med hasch
vandrade runt i gruppen
jag luktade på en kaprifol

Jag såg dig i mörkret
du drog en linje kokain
din gloria behagligt lugn
och ångesten var väck
du tog en drink i baren
någon strödde pulver
du skålade och drack
föll i golvet som en säck

Du köpte piller i parken
av någon skum typ
svalde dem med brännvin
och blev så väldigt hög
du kom inte hem direkt
flydde bort med LSD
och hamnade på sjukhus
för mig du bara ljög

Jag såg dig på toaletten
skeden fylld av pulver
och tändstickor i fickan
en spruta i din arm
du krälade i stoftet
av det du kallade livet
och änglarna sjöng i kör
inte längre någon charm

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 412 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-04-03 06:47



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark och djup i beröring!
2019-04-10

  Maj-Lis VIP
Stackars arma människor...som hamnat i drogmissbruk
2019-04-06

  Eva Helene VIP
Ett gissel vi inte får blunda för.

2019-04-04

  Kim VIP
Ja, vilket slöseri med pengar och välmående... för att bli lite bedövad, en stor sorg för många!
2019-04-04

    ej medlem längre
Låter som en verklighet som Du trängt in i och ogillat.
2019-04-04

  Marita Ohlquist VIP
Ryser när jag läser din text om drogmissbruk, dessvärre är det många som hamnar i träsket!
2019-04-03

  Anya VIP
Starkt om drogmissbruk. Det är bara så sorgligt. Mycket handlar nog om självmedicinering. människor som mår dåligt.
2019-04-03

  Feliaxel VIP
Tråkig verklighet tyvärr
2019-04-03

  Maria Sundelin VIP
Verklighetens mörka baksida som allt för många vill blunda inför
2019-04-03

  Niliboy
Finns det räddning?
2019-04-03

  M.Eta
Ingen värld att leva i! Skrämmande!
2019-04-03

  Kungskobran VIP
Eländets elände, bra fångat
2019-04-03
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO