Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Genomtänkt plan, arbetat strukturerat med att dela information till mina medresenärer. Låtit starka kreativa sidor bli framträdande och " vara i ett flow"


Delat ut skattkartor där himlen möter jorden

Upptäckt att jag kan arbeta effektivt under
tidspress och vara fokuserad och snabb med
att samla in information, bearbeta och föra
samman delarna till en helhet som leder till
djupare insikter, där möjligheterna blivit
synliga men där fallgroparna också blivit
medvetandegjorda.

Alla har förmågor som leder till en inre skatt
som kan transformeras till en yttre verklighet
där kreativiteten kan flöda fritt och ge glädje
och kärlek både till sig själv och sin nästa.

Skatten din värdighet blev synlig på din resa
inåt.




Fri vers av WyS VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-25 10:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP