Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingenting inträffar

 

 

tankarna vankar 
bortöver ådalens virrvarr
ängens vildvuxna tuvgräs
formas av sviktande fotsteg

 

lyfter blicken
bländande horisontljus
så mjölkörtsblommorna
glider över i glöd

 

siktdjup ända till Kerstaberget
nu öppnas där en glänta
ur det oväntat nya
sockerdricksfrågor 
bubblar mitt mellangärde

 

något föds där att gro
blir till frö i din jord

 

under tiden jag väntar

 

 

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Per Rydberg
Läst 139 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-25 10:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg