Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hjärtat sörjer

 

Och,
Hjärtat är tom
Känns tom i hjärtat

Då,
Hela livet bleknar
Känslorna kallnar

Och,
Meningen med att vara
Evig försvinner

Tomt hela vägen
Tomt som atmosfären
Tomt som en dikt

Tömd på kärlek
Tömd på saknande
Tömd på livet

Hjärtat ej bultar liv längre
Den sörjer sin egen döende hjärta
Och fyller på med nya tomheter

Mitt hjärta brister!
Mitt hjärta blöder!
Mitt hjärta är död!

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 123 gånger
Publicerad 2019-03-25 11:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP