Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Manlig ensamhet

 

I en skog,
Där inga fåglar bor
Bara jag

På ett hav,
Där inga skepp seglar
Bara mitt skepp

På en stroke,
Där ingen tar sin promenad
Bara jag

Vid matbordet,
Där ingen delar med mig
Bara jag

I en kyrka,
Där ingen besöker och ber till Gud
Bara jag

I en dikt,
Som ingen läser och intresserat av
Bara jag

I en dröm,
Som ingen vill vara med
Bara jag!

Den manliga jag!
Den ensamma jag!
Den manliga ensamheten och jag

Och GUD!
Och mänskligheten!
Och kärleken!

Och sanningen!
Och lögnarna!
Och den djävla människan!

Och lögnerna om ett värdig liv!
Gemenskap, sympati och empati!
Och en värld för alla

Manlig ensamhet … bara JAG NAJI!

 

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 346 gånger
Publicerad 2019-03-25 11:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP