Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åh, vad jag lider

Har fått tandvärk i en trasig tand i nedre munraden
Inte kontigt då att jag kvider
För jag kan inte tänka så klart just nu
Har inte kunnat sova inatt
Inte ens nu på dagen då tandvärken värker hela tiden
då den spelar mig ett och annat litet spratt
Gör sig påmind
Gör så att det ömmar i munnen på mig i
varenda kvart
Har hört av mig till tandläkaren min men inte fått
någon tid ännu
Har inte fått något napp
Har tagit mig smärtstillande i form av Ipren och
Citodon men bara fallit platt, då ingenting
tycks hjälpa
Så här sitter jag nu i min soffa och tycker synd
om mig själv
Skulle bara vilja ge min onda tand en riktigt
fet smäll
Förgöra ondska med ondska
För det gör så ont emellanåt då det inte är så skoj
Så åh, vad jag lider just nu när jag skriker högt
HJÄLP!!!

Ken Cassel
25/3-2019





Fri vers av Ken Cassel
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-25 12:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel