Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SÅDANT MAN INTE KAN FÖRSTÅ

Förstår man antisemitismen,
blir man antisemit,
har någon påstått,
och om personen själv
förstått den är okänt,
men vad jag förstått
finns det
vissa ämnen
man inte bör förstå,
som har en likriktad
generalisering förenkla
ett problem,
genom att utpeka en viss
folkgrupp som skyldiga
till problemets uppkomst.

*




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 190 gånger
Publicerad 2019-03-25 13:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP