Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Monodialog 2 (hört på tunnelbanan)

hej. ta det igen. ja ja. nä. nä nä. bra. men vadå? ja. nä. ja. jag vet. amerika väntar på oss. jaså. jaså. i och för sig. kanske, va? om jag är orolig? nä. nä. nä. gott så. det finns inga marginaler för misstag nu. jag? va? nä. nä. ha ha ha ha! förvisso. förvisso. ja antagligen. jag vet inte. vad säger du? om jag ljög för dig i julas? absolut inte. ja. ja. ja. ja. aldrig. glöm det. jag älskar dig. nä. ja. nä. ja... sluta! det eldade jag upp. huset var hemsökt, även så jag. de onda andarnas terror. Va? nä. ja. jo men visst. ha ha. kom inte och säg! för då jävlar! mmmmm. sluta! jo ja aldrig. nä. gud vet vem jag är. hjälp mig någon. vet inte. kanske. så ja. bra. rör vid mig så där. med din själ. jaaaaaaaaaa!! jag kan andas igen äntligen. så. hej. hopp. i skogen. nä. nä. hur så? vem? varför? när? jaså så pass. vik hädan satan! dina kamouflage räcker inte, jag ser dig. i jesu kristi namn. försvinn ut ur mig. i jesu namn! varför är jag måltavla för detta helvete? va? bra. väl så. aldrig. kanske. varför? vet inte. ja förmodligen. säkert? nej men högst sannolikt. sluta! sluta jiddra. ja. nä. se. ba. lä. so. da. ki. precis. exakt så. lägg av. ställ om. kom ut. se ner. ty som. att. frälsningen. ja lugn jag kommer. ja lugn bra. som alltid hem. ja. ja. ja. lugn. ja. lugn. FÖRSVINN UT UR MIG I JESU KRISTI NAMN!!! lugn och fin. nä. aldrig. nä alltid. så som att kanske nu vem? att som aldrig så som att vara. amerika vänta på mig. s.o.s. ja. nä. bra. nä. nä. jaså. vem? ta det där igen. ja. igen. vad ska du göra med dig själv? försvinna? ja absolut. vi arbetar på saken. som. att. troligen. som aldrig. alltid. hur? 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-25 13:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP