Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tuttfixerad

Jag kan förstå när tjejerna tar på sina egna bröst
stora som små och då de säger
Det här är mina små älsklingar
Helt ovärderliga
Så det är helt okej för mig när tjejerna säger så
för jag tycker också att de är fina
Något som de bör vara rädda om...

Ken Cassel
25/3-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-25 14:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel