Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Otrohet i stor skala!

En storbonde hade lagt märke till att alla hans
anställda hade det så festligt på sina
lediga lördagskvällar
Till slut frågade han drängen om vad som
egentligen skedde på lördagskvällarna

- Jo, nu skall du få höra, sa drängen
Det som sker är att flickorna får en bindel för ögonen
Klär av sig nakna och lägger sig i höet
Och sen så tar vi män och sätter på dem och efteråt
så skall de gissa vem av oss som gjorde det

Låter kul, sa bonden
Jag tar med mig kärringen min och blir med nästa lördag

Drängen tar till orda
Kärringen din har varit med hela tiden och blir med
även nästa lördag
På den senaste tiden så har hon redan fått 12 rätt
av tretton möjliga….

Ken Cassel
25/3-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 127 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-25 14:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel