Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon stod och liftade vid motorvägen!

En lastblischaffis plockade upp en riktigt läcker brud
som stod och liftade vid motorvägen
Efter några mil frågar han henne lite snällt om
vad hon heter

Juni-svarade hon och såg lite generad ut
Aja, skäms inte över det, sa chauffören
Själv så heter jag, Olle Nysnö
Sedan blev det helt tyst

Efter några mil till så ler chauffören med hela huvudet
och säger
Visst hade det varit fint med 25 cm nysnö i Juni..

Ken Cassel
25/3-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 117 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-25 14:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel