Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Manlig toalett poesi

Det spelar ingen roll hur mycket du än snoppen
håller på och skaka
För kalsongerna dina får ändå alltid
en droppe eller två smaka
Eller
Den som sitter här och skiter får bjuda på en liter
Den som inte detta gör får skita utanför
Hur svårt kan det vara att inte fatta det?
Eller
Ställ dig närmare då den är kortare än vad du tror..

Manlig toalett poesi!

Ken Cassel
25/3-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 145 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-25 15:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel