Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Den stora världen!

Känner mig liten i denna stora värld.
Är inte intresserad av rikedom och flärd.

Vill endast älskas och älska min nästa.
Unnar mina kära det allra bästa.

Avtryck är de så många som gör.
Jag är endast en liten amatör.

Nöjer mig att njuta av vår fria natur.
Snart sjunger alla fåglar, jag hoppas i dur.




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-03-25 15:45



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En fin text om att trivas med livet
det är dessvärre inte alla givet!
2019-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP