Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Enkelt idag


Att Dömmas På Förhand

Könet och det etniska
Avtrycker ditt negativ

Bilden som andra ser
Innan du går in i mörkrummet för att

Se vad dom får fram
Du är fördomens polariod

Bluffen och masspsykosen
Har redan gett sitt medgivande

Innan du har slagit koden
På ditt jävla konto




Fri vers (Fri form) av Federico Romano VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-25 17:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano VIP