Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alla ljuden

oljuden

missljuden

som om de bor inom mig 

på repeat

alla skrik

alla rop på hjälp

jag upplever det

igen och om igen

välriktade slag

missiler, bomber

tar det någonsin slut

kriget inom

blodet som droppar

ögonen som rullar bakåt

svimningskänslan, illamåendet

mardrömsliknande tillvaron

alla tårar, all gråt

mardrömmar i mörkret

som lyses upp av blixtarna

från mannens slag

mot den mjuka

försvarslösa kroppen

som är min

jag dog inte då

det betyder inte

att jag lever nu

 

 




Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-25 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP