Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Minns när man blev kär och att


Kärleken är Glömd

Kvinnan var en del av mig
Jag vaknade utan att se mitt kön

Dessa log vi delade bröd
Alla såg, vi förstod att vi var

Att önska att kyssa
Var ungdomens lyft

Vi var lika
Utan att kolla




Fri vers (Modernistisk dikt) av Federico Romano
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-25 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano