Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.nordicwords.home.blog


Kristi kors och banér

Herren är i sitt heliga tempel
I våra liv som en gryning och amiral
Vi seglar i stormen med svärd och sköld
Herrens Ande leder oss som mast och segel
Vi är skygga som kastlösa tjuvar
Fast tvättade rena i Kristi blod
Genom korsets offerlamm
Reser vi segerbanéret




Fri vers (Prosapoesi) av ScandinavianDrifter
Läst 204 gånger
Publicerad 2019-03-25 18:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ScandinavianDrifter
ScandinavianDrifter