Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ädelsten du ringduva

Du är så vacker, du är så fin. Älskling som av akvamarin.
Fuchsia regnar över flamingo. Hjärtslag av rosenkvarts.
Prinsessa av bergskristall kysser groda av jade.
Hav av ametister sköljer över mina drömmar. Drömmar som pärlugglan ruvar.
Rödhakens ägg med färg av turkos ädelsten, Lagunens lugn i en oas av havets vindar.
Porlande champagne och isbitar av ametrin. Sköljer över mig.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 141 gånger
Publicerad 2019-03-25 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP