Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minne

Tänk om jag kunde leva om mitt liv
och leva det precis som helst jag ville
så blev mitt första tidsfördriv

att leka som när jag var liten kille
och satt på golvet med en kniv i hand
och skar en gubbe som jag la i vatten

i badkaret och lät´en flyta utan strand
själv sov jag hela långa natten.
På morgonen med tandkräm i min mund

var gubben ful och sur som katten
men jag var glad helt utan grund
och spotta på´n när jag fick fatte´n.




Bunden vers (Annat versmått) av Göran Strömqvist
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-25 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Göran Strömqvist
Göran Strömqvist