Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


till själen

 

Dagen har slocknat

och mågubben lyser

i första nattvinden

en susning av saknad finns

jag vänder blicken mot vinden

och där vill den förbli

jag saknar detta enda

som mening det andra ger

Du är biten som fattas

ser dig i våren som knoppas

när du har vaknat

blir vinden ljum och glad

 

Det var vackert ikväll på hemväg

älskade klokuggla kram <3




Fri vers (Modernistisk dikt) av morgonstjärna VIP
Läst 217 gånger
Publicerad 2019-03-25 19:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP