Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självförnekelse

Nu har jag gett och ser vad jag fått tillbaka
Det var inte den illusion som jag gett mig själv
Insikten är så lång och mörk
Lögner gör resan ohimmelsk
Min hälsa och mörkret i densamma skadar alla i min familj
Det subtilt skadliga darrar i våra väggar
Gungas i varma och uppenbarligt dolda avsikter
Orken som tunnas ut att strida
Ljuva ord om kärlek trots allt
Tack du
Tack du för ditt omogna sinne som väckt mig till slut




Övriga genrer av Desmonia
Läst 180 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-03-25 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desmonia
Desmonia