Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till ingen nytta

Den karga vinden följer dig på din vandring
Genom den mörka skogen i natten
Omedveten om den kyliga luften du går
På flykt du är men från ja vaddå

Och medan vinden suddar ut dina steg
Lika effektivt som vågorna på stranden
Suddade ut dina sista ord till avsked

Så har ännu en trasig själ funnit sin frihet
I djupet av en vindpinad skog

Där ännu ett liv sakta sinat ut till ingen nytta
Bara för att ingen förmådde sig att säga det ordet

FÖRLÅT




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-25 22:06



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Viktigt att kunna förlåta även sig själv!
2019-03-31

  Marita Ohlquist VIP
Förlåt, är ett av de vackraste orden jag vet!
2019-03-27

  ULJO
Berörande skrivet. Ordet förlåt använder vi människor alldeles för sällan.
2019-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP