Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tidigare publicerad här i maj 2005 men skriven tidigare i tiden. Kan blott konstatera att det förmedlade budskapet i denna insikt saknar bäst före datum ...


Insikt om kärleken ...

Kärleken vår närhet
smeker

leker
likt en virvlande vind
av stjärnstoft

fyllt av glimmer ...

Smeker vår innerlighet

Fyller vår verklighet
med ett alldeles underbart skimmer
av värme, ömhet, samhörighet
och positiv energi ...

Dess doft fyller oss med insikt
om livets mening 
med att du och jag är menade för varandra ...

Att du och jag -  är vi
var för sig och tillsammans
i kärleksfull förening
ämnade att genom livet vandra ...

 ©Peter Stjerngrim




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-03-25 22:37



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Vackert fångat
2019-03-26

  Kungskobran VIP
Evig lycka
2019-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP