Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsvägen (Existentiella tankar och poesi)

Allt framstår som en oupphörlig ström av tid. Är tanken att vi ska finna våra behov där; släcka vår törst, uppfylla våra drömmar?

Är med om så många snarlika händelser, massmedia som gestaltar samma nyheter i olika uttryck, trender som kommer och går i olika epoker. Aktuella debattfrågor, som förändras med samhället – Variabler som rör sig mellan mina inre förnimmelser och de yttres skeenden.

Testar mina kunskaper, finslipar min retorik.
Stärker min självkänsla, bygger upp mina murar.
Allt som med tiden tycks bekräfta en personlig utveckling,
berövar oss känslan av samhörighet.

Vi blir äldre, orkar inte bibehålla det naturliga.

(Någonting i oss behöver kriga?)




Fri vers (Fri form) av A. K.
Läst 307 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-26 00:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A. K.