Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Landsbygd

När synintrycken i periferin skiftat från betongblock till röda stugor framför kulisser av gula fält och böljande gröna kullar

Mil efter mil

Viskade en röst

Här är det lätt att andas




Fri vers (Fri form) av micke ahlborg
Läst 204 gånger
Publicerad 2019-03-26 00:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

micke ahlborg
micke ahlborg