Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemlängtan

Tentakler fångar in mitt hjärta.
Att somna i dagdrömmen.
Balladen sakta tonar ut.
På de stigar vi själva gjorde.
Regnbågen skymtar fram mellan enhörning
och näktergal.
Turturduvor i sagoslott.
De ögonblick av oss, omslutna av näckrosblad.
Delfinerna välkomnar oss hem.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 146 gånger
Publicerad 2019-03-26 04:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP