Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min vän av poesi

Livet vid korparnas horisont.
Där eko av tystnad river i håret.
Dagbok fylld med de svarta svanarnas hemligheter.
Ditt hjärta av skiffer.
Kvinnlig marmorstaty omsluten av rhododendron,
i parken hon står.
Förbipasserande lodjur fångar upp skönheten
med blick av Lapis lazuli.
Fullmånen berättar sagor.
Sagor i verklighetens historia.
Jag blickar bort,
där oändligheten inte känns så avlägsen.
Livet vid korparnas horisont.




Fri vers (Fri form) av Black raven VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-26 07:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP