Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Si eller så

Motsägelsefullt
är måhända livet
och mycket tas
för givet
Som inte alls
självklart är
Du kunde t.ex.
varit född på en
annan plats än
här
Därför är det
viktigt
att sätta ner foten
försiktigt
Och att försöka
förstå
Varför en
människas liv
blev si
och en annans så




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-26 08:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP