Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Definitionstydlighet angående sig själv.

Dags att finansiera?

Har du definitionsproblem?

Beroende på, att du inte vet, vilket ben som du skall stå på?

Dags att investera? Det andra alternativet.

Finansiera eller Investera i sig själv? Det är frågan.

Alternera mellan alternativen?

Definitionsfråga?!




Bunden vers av Mim
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-26 08:40



Bookmark and Share


  danne //
En kompromis ?
2019-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Mim