Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omskakat

 

 

det mullrar i Värmland

ett jordskalv minsann

det trygga Sverige skakas

i sin till synes trygga grund

 

i hela Värmland det kändes

omskakade människor blev

vad kommer härnäst månntro

tropiska skyfall eller

låt oss hoppas vi det slipper




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-03-26 09:37



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Nån dag tidigare lika i Dalarna men inte hördes det nåt här heller, var nog ett typiskt svenskt skalv, lite som stora delar av befolkningen, tyst och försynt.
2019-03-27

  Fulbergarn
inte hört ett ljud
2019-03-26

  Per Drysén
Alltid otäckt
2019-03-26

  Kungskobran VIP
Vi får försöka skaka loss
2019-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP