Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trandans och hallucinationer

Ser tranorna

 

och savannens öppna vidder

öppnar panoramat

 

där nyss vintern

slagit läger

 

över de svenskaste

av alla åkerlappar




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-26 09:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP