Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varsin fjäder

Innan stormen lagt sig
Ska vi hitta ro

Innan stormen lagt sig
Finner vi oss
ett bo

Innan stormen
blåst sönder
Det vi har kvar

Innan stormen
lagt sig
Ska vi värna om
det vi har

Innan stormen ur skallen
blåst allt vett

Fångar vi varsin fjäder
och skriver om allt vi sett




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-26 10:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP