Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


© Bildill : Författaren


DATE MED LIVET

En date med livet,
är att släppa på
rädslor,osäkerhet,
blygsel och misstro.

Det är att bjuda upp
livet till dans,
där man dansar
som man känner sig.

En date med livet,
är att gå ut och skina,
tillsammans i solskenet.

*




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 301 gånger
Publicerad 2019-03-26 10:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP