Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MASSPSYKOSENS FÖRLOVADE LAND

när allting blåst över

och allt är förbi

iscensätter man

nästa masshysteri

och ve den som vågar

att avvika då

en mus ska ej ryta

nej, var tyst och grå

 

LARZ GUSTAFSSON 26/3 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 210 gånger
Publicerad 2019-03-26 10:40



Bookmark and Share


  Fulbergarn
färgstark är farlig
bäst att vara varlig
bästa att sälla sig till de små
vara färglös och grå
och gömma sig och vara harig
2019-03-28

  Mats Edin VIP
Ligger något i det
2019-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP